gebruikers k

Gebruikers van het Dorpshuis

Het Dorpshuis wordt gebruikt door allerlei groeperingen. Zo repeteert de harmonie Ochten er wekelijks en geven zij er jaarlijks een aantal concerten. Het Huis van Ochten organiseert er regelmatig activiteiten voor de plaatselijke bevolking en zijn er bijeenkomsten van regionale en gemeentelijke groeperingen. 

Vanuit de activiteitengroep van het Dorpshuis worden kindermiddagen en evenementen voor jongeren georganiseerd. Daarnaast zijn er regelmatig grote en kleine evenementen voor iedereen, zoals muziek en karaoke avonden, kleine concerten, darttoernooien  en lasergames. Bij jaarlijks terugkerende evenementen zoals Koningsdag en Sinterklaas speelt het Dorpshuis een belangrijke rol. 

De vergaderzalen (max 50 personen) zijn geschikt voor groepen en beschikken over faciliteiten voor beeld en geluid. In het hele gebouw is wifi aanwezig. De kleine zaal ( max. 70 personen) is geschikt voor voordrachten, kunstuitvoeringen maar beschikt ook over vijf uitstekende dartbanen. In de grote zaal (max 300 personen) vinden enkele malen per jaar concerten plaats, zijn er grote bijeenkomsten zoals damwedstrijden, lasergames, diverse optredens en worden er de seizoensfairs gehouden.

De zalen zijn tegen aantrekkelijke prijzen te huur. De prijzen van de consumpties zijn gunstig. 

Voor meer informatie kunt u mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  U kunt ook gebruik maken van het contactformulier onder het kopje contact.

Foto impressie:

harmonie      grote zaal   

 

biljart       biljart2      

 

dartbanen     foyer      

 

herfstfair    herfstfair2    

 

jeugddammen    kerstconcert2      

 

kz concert    wielerronde    

 

terras k    kindermiddag12 2016k    

 

         lasergames17 10 175     knutselmiddag s

IMG 9150